Constructii PORTI din LEMN Batante, Culisante, Autoportante si Porti Pietonale Lemn

Firma Prestcon Srl din Iasi este specializata pe Constructii din Lemn si pune la dispozitia clientilor sai diverse tipuri si modele de Porti din Lemn precum Porti din Lemn Batante, Porti Culisante din Lemn, Porti Autoportante din Lemn si Porti Pietonale din Lemn.
» Oferim servicii profesionale complete de proiectare, executie si montaj in realizarea acestora, portile din lemn putand fi finisate in nuanta de culoare dorita.
» Portile din Lemn sunt realizate din materiale de calitate, rezistente in timp si pot fi executate la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientilor cu diferite forme si dimensiuni, dupa proiectul acestuia sau dupa proiecte prestabilite.
PORTI din LEMN Pietonale, BATANTE, CULISANTE sau Autoportante
PORTI din LEMN Pietonale, BATANTE, CULISANTE sau Autoportante
PORTI din LEMN Pietonale, BATANTE, CULISANTE sau Autoportante
PORTI din LEMN Pietonale, BATANTE, CULISANTE sau Autoportante
PORTI din LEMN Pietonale, BATANTE, CULISANTE sau Autoportante
PORTI din LEMN Pietonale, BATANTE, CULISANTE sau Autoportante
PORTI din LEMN Pietonale, BATANTE, CULISANTE sau Autoportante
PORTI din LEMN Pietonale, BATANTE, CULISANTE sau Autoportante
PORTI din LEMN Pietonale, BATANTE, CULISANTE sau Autoportante

Modelele de Porti Lemn prezentate anterior se caracterizeaza prin calitate sporita fiind potrivite pentru orice stil arhitectural, portile fiind cele prin care se asigura accesul in interiorul unui spatiu privat sau public.
» Oferta noastra cuprinde o gama variata de modele si tipuri de Porti din Lemn ce pot fi confectionate cu diverse forme si marimi, si pot fi finisate cu diferite nuante si culori, conform cu configuratia locala si dupa preferintele si necesitatile clientului.

Va rugam sa completati formularul de comanda de mai jos sau sa trimiteti comanda dvs. pe adresa de e-mail officeprestcon@gmail.com pentru a va putea trimite o calculatie de pret corecta care sa includa costul materialului lemnos folosit pentru realizarea portii din lemn, vopsirea in culoarea aleasa de dvs., costul proiectarii, costul executiei si montajului la locatia dvs., inclusiv eventualele cheltuieli de transport si cazare.
» Termenul de executie este 10-20 zile, in functie de calitatea materialului si cantitatea comenzii.

O Poarta din Lemn este un mod elegant de a gestiona atat traficul pietonal cat si pe cel al autoturismelor sau al utilajelor industriale sau comerciale care se intalnesc intr-un anumit spatiu.
» Poarta Lemn ofera o cale de acces intr-un spatiu delimitat, fiind si un simbol al proprietatii. Pot fi actionate manual sau automat conferind protectie si confort oricarei zone rezidentiale sau comerciale si se caracterizeaza prin rezistenta, durabilitate, siguranta si aspect placut.
» Portile din Lemn sunt de mai multe tipuri, pentru o delimitare cat mai exacta a lor le putem imparti in doua subcategorii: in functie de critetiul care se refera la modul de deschidere al portii si in functie de materialele utilizate in confectionare.
» In functie de deschiderea acestora avem Porti din Lemn Batante, Porti Culisante din Lemn, Porti Autoportante din Lemn in timp ce materialele folosite in realizarea lor definesc constructii precum Porti Lemn Masiv, Porti Lemn cu Fier Forjar, Porti Lemn pe Cadru Metalic, etc.
» De asemenea, in functie de modul de dispunere al elementelor avem Porti Lemn cu Sipci Verticale, Porti Lemn cu Sipci Orizontale, Porti din Lemn tip Pergola sau Porti Rustice.

Portile din Lemn Batante sunt printre cele mai utilizate tipuri de porti, ele au deschiderea si inchiderea realizate prin actionarea unor balamale, in functie de preferintele si de aspectul zonei ele putand avea unul sau doua canate.
» Portile de Lemn Culisante sunt o varianta eleganta de a avea confort si protectie, deschiderea acestora este realizata prin culisarea cantului pe o sina superioara sau inferioara.
» Portile autoportante din lemn sunt porti confectionate din lemn masiv, care sunt montate pe un cadru si a caror deschidere si inchidere sunt realizate astfel incat sa nu atinga solul, prin glisare cu ajutorul unui carucior cu role.
» Portile Pietonale din Lemn pot fi fabricate din orice tip de lemn si pot fi sculptate in stil clasic sau rustic, acest tip de poarta lemn permitand accesul intr-o curte, fiind nevoie doar de o simpla deschidere cu ajutorul manerului.
» Portile din Lemn vin cu avantajul pretului redus fata de alte tipuri de porti si prin faptul ca lemnul este un material mult mai practic, modelele de design pentru o astfel de poarta sunt mult mai numeroase si de cele mai multe ori si mai creative.

Confectionam la comanda clientului Porti din Lemn, acestea putand fi prelucrate conform dimensiunilor si formelor dorite si se pot livra atat lacuite / baituite cat si acoperite cu lac de protectie, la cerere asiguram vopsirea si montajul acestora la locatia clientului.
» Asiguram prelucrari profesionale si finisaje de calitate, portile din lemn fiind acoperite cu lac de protectie pe baza de apa sau lac poliuretanic cu durabilitate ridicata.
» Lemnul utilizat pt executia de porti lemn, indiferent de tipul acestora, este atent selectionat calitativ, este uscat in cele mai bune conditii avand o umiditate sub 14% si este tratat cu produse ecologice impotriva mucegaiului si a cariilor iar optional se pot trata ignifug.

Denumire produs
Selectati materialul *

Dimensiuni masa
Lungime masa *
Latime masa *
Inaltime masa *


Tip masa *

Tip material *


Alte informatii
preferinte clienti *


Nume si prenume *
Adresa locatie client *
Numar telefon *
Adresa e-mail *Atasati fisier la comanda
Introduceti textul din
imaginea alaturata
*

Refresh   Help
  captcha
     
Nota: campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Produse recomandate Mobilier Tamplarie Lemn