DECORATIUNI RUSTICE de GRADINA, Fantani din LEMN, Mori de Vant si Carute

Decorul gradinii are un rol foarte important si necesita foarte mult timp pentru amenajarea si intretinerea acestuia, o solutie la indemana oricui fiind amplasarea diferitelor decoratiuni confectionate din lemn care pot contribui la imbunatati aspectul gradinii si in acelasi timp va pot usura munca in intretinerea gradinii sau curtii din jurul casei dvs.
» Prestcon Srl asigura servicii de proiectare executie DECORATIUNI RUSTICE pt GRADINA din lemn masiv, oferta noastra cuprinzand o gama variata de modele decoratiuni de gradina, confectionate din lemn de calitate, cu dimensiuni standard sau in dupa de preferintele clientului:
» Casute Deco pentru Gradina, Roti Rustice din Lemn, Carute Rustice pentru Gradina, Roaba Lemn Decorativa, Fantana Rustica de Gradina, Moara de Vant din Lemn, Ghivece si Jardiniere din Lemn pt Flori, Ghivece de Lemn pentru Balcon si Balustrada, Suporti din Lemn pentru Flori, Masti si Cosuri de Gunoi din Lemn.
» De asemenea, asiguram prelucrari profesionale cu routere CNC si finisaje cu lac pe baza de apa sau lac poliuretanic cu durabilitate ridicata, decoratiunile de lemn pentru gradina caracterizandu-se prin stabilitate si rezistenta in timp si asigura un decor unic oricarui spatiu.
DECORATIUNI RUSTICE pt Gradina: FANTANI, MORI de VANT si CARUTE
DECORATIUNI RUSTICE pt Gradina: FANTANI, MORI de VANT si CARUTE
DECORATIUNI RUSTICE pt Gradina: FANTANI, MORI de VANT si CARUTE
DECORATIUNI RUSTICE pt Gradina: FANTANI, MORI de VANT si CARUTE
DECORATIUNI RUSTICE pt Gradina: FANTANI, MORI de VANT si CARUTE
DECORATIUNI RUSTICE pt Gradina: FANTANI, MORI de VANT si CARUTE
DECORATIUNI RUSTICE pt Gradina: FANTANI, MORI de VANT si CARUTE
DECORATIUNI RUSTICE pt Gradina: FANTANI, MORI de VANT si CARUTE

Decoratiunile de Gradina cuprind o gama variata de modele si tipuri de elemente ornamentale, Ornamentele din Lemn pt Gradina prezentate anterior pot fi confectionate cu diverse forme si marimi, si pot fi finisate cu diferite nuante si culori, dupa cu configuratia locala.

Va rugam sa completati formularul de comanda de mai jos sau sa trimiteti comanda dvs. pe adresa de e-mail officeprestcon@gmail.com pentru a va putea trimite o calculatie de pret corecta care sa includa costul materialelor folosite, costul proiectarii, costul executiei si montajului la locatia dvs., inclusiv eventualele cheltuieli de transport si cazare.
» Termenul de executie este 7-10 zile, in functie de calitatea materialului si cantitatea comenzii.

Gradinile, indiferent de dimensiunile lor, reprezinta un colt de natura creat dupa dorintele dumneavoastra, o oaza de liniste si culoare, odihnitoare si relaxanta in care sa ca puteti refugia, o zona restransa, ferita de priviri, unde simti adierea vantului si mirosul proaspat al ierbii.
» Amenajarea unui astfel de spatiu se poate face in multe stiluri, in functie de specificul gradinii si de spatiul avut la dispozitie, unul din cele mai apreciate stiluri de amenajare al unei gradini fiind stilul cu decoratiuni rustice de gradina, preferat pentru decorarea caselor de vacanta sau a locuintelor cu o arhitectura traditionala care face trimitere la casa bunicilor.

Confectionam Decoratiuni Rustice din Lemn pt Gradina, din lemn masiv sau stratificat de brad, fag, stejar sau alta esenta de lemn, executate pe baza de comanda conform dimensiunilor dorite, decoratiunile de gradina se pot livra atat lacuite / baituite cat si acoperite cu lac de protectie, la cerere asiguram vopsirea si montajul acestora la locatia clientului.
» Oferim o gama variata de modele si tipuri de decoratiuni gradina din lemn care pot contribui la crearea unui ambient placut si se pot integra armonios in cadrul oricarui tip de gradina:
» Casute din Lemn Rustice, Roti din Lemn Decorative, Carute Decorative pt Gradina, Roaba Lemn Rustica, Fantana Deco de Gradina, Moara de Vant Rustica din lemn.
» De asemenea, pentru ca in gradina dvs. nu trebuie sa lipseasca florile si plantele decorative, realizam diferite tipuri de Ghivece Jardiniere din Lemn, Suporti din Lemn pt Flori si Ghivece Lemn pt Balcon Balustrada, iar ca mobilierul de gradina sa fie complet puteti amplasa Cosuri Gunoi din Lemn sau puteti opta pt Masti Cosuri de Gunoi pt cele construite din metal.

Decoratiunile de gradina au devenit in ultima perioada elemente indispensabile pentru amenajarea oricarui tip de gradina, acestea putand contribui semnificativ la crearea designului si ambientului, dragostea de natura si frumos fiind intalnita din ce in ce mai des la persoanele care isi petrec cea mai mare parte a timpului in mediul stresant al orasului.
» Pentru cine isi doreste sa evadeze din acest mediu, o gradina oricat de mica poate oferi enorm pentru ca aici va puteti incarca bateriile la maxim, veti putea sa petreceti mai mult timp in aer liber, sa va relaxati si sa va primiti prietenii, sa va bucurati de aer si soare.
» Din acest motiv, prin impletirea traditiei cu modernul, realizam numeroase modele de mobilier deco de gradina, de la cele mai simple obiecte pana la cele mai ambitioase si impresionante Decoratiuni Rustice din Lemn pentru Gradina la care va puteti gandi.

Fantana decorativa pentru gradina este una din Decoratiunile Rustice din lemn cele mai intalnite in spatiile de gradina, constructia acesteia avand toate elementele structurale caracteristice unei fantani de lemn adevarate, mai putin putul de piatra din care se scoate apa.
» Fantana Rusticase ridica pe un mic soclu de piatra, pentru o mai buna protectie a lemnului sau se poate aseza chiar deasupra caminului care adaposteste hidroforul sau instalatia de apa.
» Deoarece fantana Rustica trebuie sa dea senzatia de autentic nu va lipsi bara dintre stalpi, de care se va infasura lantul impreuna cu un ghiveci din lemn pt flori, iar din considerente functionale si estetice, fantana decorativa de gradina este protejata cu lac ecologic pe baza de apa, rezistent la apa si intemperii, pentru a-si pastra aspectul nedeteriorat o un timp indelungat.

Denumire produs
Selectati materialul *

Dimensiuni masa
Lungime masa *
Latime masa *
Inaltime masa *


Tip masa *

Tip material *


Alte informatii
preferinte clienti *


Nume si prenume *
Adresa locatie client *
Numar telefon *
Adresa e-mail *Atasati fisier la comanda
Introduceti textul din
imaginea alaturata
*

Refresh   Help
  captcha
     
Nota: campurile marcate cu * sunt obligatorii.
Produse recomandate Mobilier Tamplarie Lemn